Армія рф атакувала з артилерії Херсон: двоє людей поранені

Армія рф атакувала з артилерії Херсон: двоє людей поранені

Окупаційні війська обстріляли з артилерії Херсон, в результаті двоє жителів отримали поранення. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

До медичного закладу госпіталізували 61-річну жінку. 

"Швидка доставила до лікарні 61-річну жінку. В неї - вибухова травма, поранення спини та травматична ампутація плеча", - йдеться в повідомленні.

На місці обстрілу лікарі надали допомогу 64-річному чоловіку. Він отримав вибухову травму, а також дрібні поранення ноги та руки. 

Крім того, протягом дня внаслідок ворожих атак 11 людей отримали поранення на Херсонщині. 

Близько 11:00 противник атакував Херсон дроном. Осколкові поранення отримали жінки 70 та 83-х років.

О 12:45 російські загарбники скинули вибухівку з БпЛА на людей, які перебували біля магазину у передмісті Херсона. Мінно-вибухові травми та поранення різного ступеня тяжкості отримало шестеро мирних жителів.

У Станіславі внаслідок атаки ворожих дронів осколкові поранення отримали 56 та 68-річна жительки. Ще одна людина постраждала у Білозерці.

За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаї війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що російські окупаційні війська обстріляла керованими авіабомбами село Долинка Запорізької області, в результаті загинуло двоє людей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, після ракетного удару по Шевченківському району Харкова рятувальники дістали з-під завалів пʼятьох людей

Головне