Армія рф атакувала Велетенське на Херсонщині: загинула 73-річна жінка

Армія рф атакувала Велетенське на Херсонщині: загинула 73-річна жінка

Російська армія у понеділок, 1 січня, обстріляла житловий будинок у Велетенському на Херсонщині, в результаті атаки загинула місцева жителька. Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Відомо, що рятувальники дістали з під завалів тіло 73-річної жінки, її 50-річну доньку вдалося врятувати. Постраждалу госпіталізували до медичного центру, де лікарі діагностували поранення ноги та спини.

"Російська армія обстріляла житловий будинок у Велетенському. Під завалами опинилися двоє людей", - йдеться в повідомленні.

Протягом доби окупанти здійснила 123 обстріли Херсонської області, загинула дитина.

"За минулу добу противник здійснив 123 обстріли, випустивши 565 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації, з них 1 ракетний. По місту Херсон ворог випустив 92 снаряди", - зазначив Прокудін.

Нагадаємо, що десяток "шахедів" атакував Львівщину у Новорічну ніч. Внаслідок атаки було повністю зруйновано музей Шухевича на Білогорщі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські загарбники у новорічну ніч атакували Донеччину, в результаті постраждали п'ятеро мирних жителів, серед них 9-річна дитина.

Головне