Армія рф атакувала із "Смерчів" селище Борова на Харківщині

Армія рф атакувала із

Російські окупаційні війська обстріляли із РСЗВ "Смерч" селище Борова Ізюмського району, що на Харківщині. Про це в Telegram-каналі повідомляє Харківська обласна прокуратура.

"Слідством встановлено, що 25 травня приблизно о 3:00 російські військові здійснили обстріл селища Борова Ізюмського району", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок ворожої агресії в населеному пункті пошкоджено житлові будинки, адміністративні будівлі, магазини, павільйони тощо.

Працівники поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також окупанти атакували КАБами Куп'янськ-Вузловий. Внаслідок пʼять мирних жителя отримали поранення.

"Окупанти вдарили КАБом по Куп’янськ-Вузловому. Щонайменше пʼять людей зазнали поранень", - зазначив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він додав, що пошкоджені автомобіль екстреної допомоги та одне цивільне авто. Наразі всі деталі зʼясовуються.

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують оборонні операції, зокрема, на Куп’янському напрямку, де ситуація залишається напруженою. Бої тривають у Харківській області та на Донеччині.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у видавництві Vivat оприлюднили імена семи осіб, які загинули внаслідок ракетного удару російської федерації по друкарні "Фактор-друк" у Харкові. Серед невинних жертв агресії були п'ять жінок і два чоловіки, які працювали на цьому підприємстві.

Головне