Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по складах зброї "Хезболли" в Лівані

Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по складах зброї

Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по деяких складах зброї "Хезболли" в районі Бекаа в Лівані. Про це повідомляє ЦАХАЛ.

ЦАХАЛ повідомляє, що після ударів були зафіксовані вторинні вибухи, які вказують на наявність великої кількості зброї на об'єктах, що зазнали ударів.

Повідомляється про знищення системи протиповітряної оборони, пускової установки, низки військових обʼєктів "Хезболли". Також ЦАХАЛ вдарив по терористу "Хезболли" в районі Ваді Хамуль на півдні Лівану.

"Після ударів були виявлені вторинні вибухи, що вказує на наявність великої кількості зброї на об’єктах, які були уражені", - йдеться у повідомленні.

Ізраїльські ВПС завдали удару в районі Ваді Хамуль на півдні Лівану, а також по пусковій установці "Хезболли", з якої були запущені снаряди, в районі Абу Чач.

Нагадаємо, сили оборони України з початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року знищили близько 603 010 окупантів, 1210 із них — за останню добу. Про це повідомили в Генштабі.

Як писали "Ми-Україна" раінше, голова МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що 20 серпня провів розмову з нідерландським колегою Каспаром Велдкампом, під час якої обговорювали постачання винищувачів F-16 та систем ППО для України.

Головне