"Армія дронів" знищила майже 90 танків за два тижні

Українські воїни продовжують знищувати росіян і техніку за допомогою дронів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За останні два тижні окупанти позбулися щонайменше 88 танків.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що втрати ворога за останні два тижні склали, 174 ББМ, 180 вантажівок та 133 гармати.

"Російської техніки стає менше. Результати роботи ударних підрозділів дронів за два тижні. Дронів і технологій на фронті буде більше. Окупантів та їхньої техніки, відповідно, менше", - зазначив Федоров.

"Дронів і технологій на фронті буде більше. Окупантів та їхньої техніки, відповідно, менше", - написав Федоров.

Нагадаємо, за минулу добу на Херсонському напрямку Сили оборони ліквідували 228 російських окупантів. Про це повідомили Сили оборони півдня.

Також українські військові повідомили, що на Херсонському напрямку росіяни втратили 39 одиниць автобронетехніки, дві одиниці спеціальної техніки, два човни, дві розвідувальні безпілотники, два польових пункти боєпостачання, дві фортифікаційні споруди та спостережний пункт.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Легіоні "Свобода росії" назвали кількість знищеної російської техніки в Бєлгородській та Курській областях з 12 березня. За тиждень повстань добровольці знищили 20 бойових машин піхоти та 57 одиниць різноманітної автомобільної техніки.

Головне