"Армія дронів" за тиждень знищила майже 300 окупантів та 19 російських танків

"Армія дронів" продовжує працювати та невпинно нищити ворога, який прийшов з війною на українську землю. Лише за минулий тиждень "Армією дронів" було ліквідовано 288 окупантів та 182 опорні пункти загарбників. Такі дані навів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Також операторами БПЛА було вражено 19 російських танків, 40 бойових броньованих машин, кілька десятків гармат та вантажівок.

"За минулий тиждень ударні роти БпЛА вразили 182 опорні пункти. Це укріплені позиції, де зосереджено багато вогневої техніки. Саме з них росіяни обстрілюють позиції Сил оборони. Крім цього, наші оператори БпЛА вразили 19 ворожих танків, 40 бойових броньованих машин, 29 гармат і 33 російські вантажівки", - йдеться у повідомленні.

Водночас Федоров наголосив, що "дрони стали справжніми геймчейнджерами" в нинішній війні. 

"Вони знищують ворога, змінюють ситуацію на полі бою та зберігають життя нашим військовим", - зазначив очільник Мінцифри.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Німеччині за полігонами, де проводять навчання для військових ЗСУ, постійно слідкують невідомі дрони. Дрони над військовими полігонами та казармами Міністерства оборони ФРН помічають вже понад рік. При цьому жоден з невідомих БПЛА не був перехоплений.

Головне