Аргентина приєдналася до формату "Рамштайн"

Аргентина приєдналася до формату

Аргентина приєдналася до контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн. Про це повідомив міністр оборони США Ллойда Остін.

На засідання приїхав міністр оборони Аргентини Луїс Петрі.

"Я радий вітати Аргентину як нового члена. Пане Петрі, я радий, що ви з нами", – сказав йому очільник Пентагону Ллойд Остін.

Аргентина почала активніше підтримувати Україну після переобрання президента Хав'єра Мілея.

"Підтримка України збільшується. І тому я вітаю зусилля Аргентини як нового члена Контактної групи. Вітаю вас тут сьогодні з нами", – заявив очільник Пентагону.

У штаб-квартирі НАТО у Брюсселі проходить 23 засідання у форматі Рамштайн для допомоги України. Контактна група об’єднує близько 50 країн. На зустрічі присутній міністр оборони України Рустем Умєров.

Нагадаємо, служба безпеки України викрила та затримала агента Головного управління Генштабу збройних сил рф, який збирав інформацію про українські позиції на Покровському напрямку Донецької області з метою допомоги окупантам у прориві лінії оборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники активно знищують історичний центр захопленого армією рф Маріуполя з метою будівництва там власних котеджних містечок. Як розповів радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко, під загрозою опинилися частини Приморського та Центрального районів. 

Головне