Archimatika показали проєкт відновлення школи в Гостомелі

Archimatika показали проєкт відновлення школи в Гостомелі

Команда благодійного фонду Buduyua показала, як у межах ініціативи "Школа майбутнього" відбудеться відновлення школи у Гостомелі, яку зруйнувли окупанти.

Проєкт відновлення школи № 2 у Гостомелі створила архітектурна компанія Archimatika.

Фахівці наголосили, що навіть до 24 лютого заклад потребував оновлення. Нині ж йому необхідний терміновий ремонт.

Створять навчальне середовище для 1000 дітей, включаючи 150 дітей дошкільного віку, пише команда.

У березні Гостомельський ліцей №2, який на 70% зруйнували росіяни, планували  перетворити на "школу майбутнього". Попередньо площа будівлі після реновації становитиме 15 тисяч м².

Нагадаємо, демонструючи безпрецедентний спротив російській агресії наша держава та суспільство платять величезну ціну за вільне життя та розвиток. Завершення фази активних бойових дій рано чи пізно відбудеться і на той момент вже мають викристалізуватись системні відповіді на питання, як відбудовувати державу. Не виникає сумнівів, що основний внесок у фінансуванні проєктів з відновлення має здійснити російський агресор або його правонаступник.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Міноборони повідомили, що українські війська на південному фронті за час наступу звільнили понад 192 кв. км території, протягом минулого тижня Збройні Сили України на цьому напрямку просунулися на понад 12 кілометрів квадратних. Водночас на Бахмутському напрямку за час наступу звільнено близько 35 кв. км території, зокрема за минулий тиждень – ще близько чотири кв. км.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.