Арахамія розповів про ключові пріоритети закупівель

Арахамія розповів про ключові пріоритети закупівель

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про ключові пріоритети закупівель під час повномасштабної війни.

Про них він повідомив в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, на першому місці наразі стоять військові потреби та критична інфраструктура.

"У першу чергу – посилення обороноздатності – фінансування військових потреб, фортифікація, укриття тощо. Потім – критична інфраструктура – водопровід, газогін тощо. Далі – потреби по аварійному ремонту – якщо є речі, які треба виправляти зараз – треба не гаяти час", - розповів голова фракції.

Нагадаємо, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія звернувся з “останнім попередженням” до очільників міст, місцевого самоврядування та всіх інших причетних до закупівель “незалежно від політичного забарвлення”. Він закликав їх фільтрувати закупівлі та наголосив, що своїми діями вони продовжують підіймати градус незадоволення серед населення.

“Усі ці історії про барабани стадіони, люксові овочерізки, перекладання бруківки, там, де вона не в такому жахливому стані, значною мірою дестабілізують суспільство, яке живе непростим життям… Я вже мовчу про сигнали, які ми отримуємо із фронту — наші захисники просто шоковані цими новинами”, – написав він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Кабінет міністрів продовжує змінювати систему та правила оборонних закупівель в Україні. Під час воєнного стану вони будуть розділені на дві групи. За словами Шмигаля, до першої групи буде відноситись зброя, техніка та інша продукція оборонного призначення. Інформацію про ці закупівлі залишать закритою.

Головне