Андрющенко: У Маріуполі гриміли потужні вибухи

Андрющенко: У Маріуполі гриміли потужні вибухи

У тимчасово окупованому Маріуполі зранку, 16 липня, гриміли потужні вибухи. Сьогодні вибухи також було чутно в Бердянську та Луганську.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Маріуполь. Приморський район. Черемушки та селище Моряків. Дуже гучно", - йдеться в повідомленні.

Радник мера також додав про "надвисоку активність ППО" росіян у тому районі, а також що "відбувається щось дуже приємне".

Нагадаємо, у тимчасово окупованому російськими військами Луганську в неділю, 16 липня, пролунали вибухи. Після цього над містом почав здійматися дим. Як зазначається, місцеві мешканці у соцмережах заявляють, що вибухів було декілька. Їх чули приблизно о 10:00. Після вибухів над містом з’явилася хмара чорного диму.

Водночас про вибухи повідомляють і в окупованому росіянами Бердянську Запорізької області.

Також у поки що окупованому росіянами Криму від ночі проти 16 липня лунають вибухи в Севастополі. Місцеві жителі окупованого півострова скаржаться на гучні вибухи в районі Севастополя. Так званий “губернатор” міста Михайло Развожаєв рано вранці повідомив, що то нібито була “атака ворожих БпЛА на Севастополь над морем в районах міста Херсон, Севастопольської бухти та Балаклави”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, очільник Луганської Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор розповів, що окупанти закрили Кремінну та Рубіжне на Луганщині. Людям вже декілька днів не дозоляють туди не в’їжджати, не виїжджати звідти. Лисогор додав, що нині російське військо на Луганщині активно налаштовує своє оборонні позиції. Воно стягує на цей напрямок додаткові сили та тягне зв’язок.

Головне