Андрющенко заявив, що росіяни формують резерви: Фіксуємо накопичення і злагодження підрозділів

Андрющенко заявив, що росіяни формують резерви: Фіксуємо накопичення і злагодження підрозділів

росія проводить накопичення, злагодження та навчання своїх підрозділів. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Перекидання не закінчуються. Не можу сказати, що ми фіксуємо якесь збільшення перекидання або накопичення якихось резервів. Це не відповідає на сьогодні накопиченню, яке було перед Авдіївським наступом російської федерації. Однак ми спостерігаємо, що йде велике тренуванн. Спостерігаємо чотири полігони щонайменше, які працюють. І якщо так брати в купі, то складається враження, що на сьогоднішній день росіяни просто проводять доукомплектування і злагодження підрозділів, які відводять від лінії фронту через певне зменшення активності на півдні Донецької області, Запорізької області. От вони проводять накопичення, злагодження, донавчання і подальше формування", - зазначив Андрющенко.

Також він додав, що фіксується створення певних нових формувань та оперативно-тактичних складів, зокрема, складів зі зброєю.

"Складається враження, що вони, все ж таки, готуються, на стадії формування резервів", - заявив радник мера Маріуполя.

Як повідомляли "Ми-Україна", в морях поблизу України зафіксовано десять ворожих кораблів. В Чорному морі наразі перебувають два кораблі противника, один з яких оснащений крилатими ракетами "Калібр".

Головне