Андрій Шевченко приїхав до Харкова: деталі візиту

Андрій Шевченко приїхав до Харкова: деталі візиту

Колишній футболіст, ексголовний тренер збірної України Андрій Шевченко приїхав з візитом до Харкова, який майже щоденно обстрілюють російські окупанти. Про це він повідомив у себе на Facebook.

"Харків. Незламне місто сильних та вільних людей. У мене пов'язані з ним так багато хороших спогадів. Дуже радий знову бути тут", - зазначив Шевченко.

За словами футболіста, у Харкові він провів зустріч з представниками регіональних асоціацій.

"Провів у Харкові третю зустріч з представниками регіональних асоціацій. Цього разу окремий фокус - робота з тимчасово окупованими територіями. Всебічна підтримка, взаємодія між асоціаціями, щоб забезпечити розвиток регіонів, гравців, дитячого футболу в тих областях, які тимчасово окуповані або знаходяться на лінії фронту", - розповів Шевченко.

Також він нагадав, що є амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24.

"Було приємно почути слова подяки за роботу амбасадором платформи United24. В областях щодня рятують життя реанімобілі класу С та медичне обладнання, придбане завдяки UNITED24. Це стало можливим завдяки внескам донорів з усього світу, злагодженій роботі з міжнародними партнерами", - резюмував Андрій Шевченко.

Як повідомляли "Ми-Україна", колишнього футболіста та ексголовного тренера збірної України Андрія Шевченка висунули на посаду президента Української асоціації футболу.

Головне