АМКУ оштрафував КLО на 5,2 млн грн: подробиці

АМКУ оштрафував КLО на 5,2 млн грн: подробиці

Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ “Конверс лінк”(бренд КLО) на 5,2 млн грн. Компанію визнали винною у порушенні закону “Про захист економічної конкуренції”. 

Про це повідомляє антимонопольний комітет України.

Компанію оштрафували за ненадання інформації на запит АМКУ (на 1,5 млн грн) і за надання неповної інформації на запит АМКУ (на 3,7 млн грн).

Вимоги до ТОВ “Конверс лінк” були пов’язані з розслідуванням цін на ринку нафтопродуктів у 2022 році. Компанія тричі порушила строки подання інформації, що завадило проведенню повного аналізу ринку.

“Товариство тричі надало інформацію на вимоги Комітету поза межами встановлених строків. Це перешкоджало об’єктивному, повному та всебічному аналізу інформації під час дослідження ринків світлих нафтопродуктів (пального), що враховано під час визначення розміру штрафу. Також Комітет врахував повторність вчинення правопорушення”, - зазначає АРМА.

Нагадаємо, на початку вересня зусиллями АРМА та ДБР було стягнуто рекордні 2,6 млрд грн з рахунків онлайн-казино, які мають зв’язки з російським бізнесом і капіталом.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Львівщині командира взводу матеріального забезпечення військової частини підозрюють у викраденні палива на півмільйона гривень, організованому через зловживання службовим становищем.

Головне