Американці знають, хто винен: у Білому домі відреагували на скандальне інтерв'ю Карлсона і Путіна

Американці знають, хто винен: у Білому домі відреагували на скандальне інтерв'ю Карлсона і Путіна

Координатор Ради національної безпеки США Джон Кірбі відреагував на скандальне інтерв'ю американського журналіста, екстелеведучого Fox News Такера Карлсона з президентом росії Володимиром Путіним. За його словами, будь-які заяви в інтерв'ю не варто сприймати за чисту монету.

Про це він заявив під час брифінгу, передає Forbes. Кірбі зазначив, що американський народ все-одно "знає, хто винен".

Він наголосив, що його не турбує питання того, чи може це інтерв'ю Путіна підірвати підтримку Україну серед американців ще більше. Джон Кірбі також не вірить, що люди будуть під впливом "одного-єдиного інтерв'ю".

За словами координатора Ради нацбезпеки США, коли 24 лютого 2022 року російські війська здійснили повномасштабне вторгнення, "Україна ні для кого не становила загрози". Таким чином кривава війна, яку розв'язав Путін, була неспровокованою.

"Будь-хто, хто дивиться це інтерв'ю, має пам'ятати, що ви слухаєте Володимира Путіна. І не варто вірити всьому, що він каже. Я думаю, американці знають, що не було жодних підстав для вторгнення 24 лютого два роки тому", - пояснив американський посадовець.

Водночас, як додав Кірбі, громадяни США "розуміють, за що бореться Україна, і все, про що вони просять – це наша допомога".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Американський журналіст Такер Карлсон провів перше інтерв'ю як західний журналіст з російським президентом Володимиром Путіним. Воно тривало понад дві години.

Головне