Американці почали бити по шляхах обходу санкцій заповільно для нас, але доволі ефективно - Клімкін

Американці почали бити по шляхах обходу санкцій заповільно для нас, але доволі ефективно - Клімкін

Сполучені Штати розпочали активні дії, спрямовані на блокування каналів обходу санкційних обмежень, що відбувається поступово з нашого боку, проте їхні зусилля є досить результативними. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив ексглава МЗС України (2014-2019 рр.) Павло КлімкінКлімкін.

Міністр закордонних справ України (2014 - 2019 рр.) Павло Клімкін звернув увагу, що США почали бити по шляхах обходу через Дубай, а також по китайських компаніях. Але також він хотів би бачити ефективні санкції проти торгівлі металами.

"Поки що російський експорт металів в основному зберігається. Ідеально було б застосувати для експорту металів такі ж, або подібні формули, які вони застосували по нафті. Це складніше, оскільки американці та британці майже повністю контролюють ринок відповідних послуг, в тому числі страхових, але й метали вони також контролюють", - впевнений Клімкін.

Нагадаємо, правоохоронці затримали підлітків, які за гроші від спецслужб рф палили автомобілі військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Від початку 2024 року в соціальних мережах активізувалися російські спецслужби, які вербували підлітків від 13 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, світ повинен зупинити російську військову машину і тому необхідно "полювати" на флот-привид, який нелегально перевозить російську нафту. Про це повідомив глава МЗС Великої Британії Девід Кемерон.

Головне