Американський актор Майкл Дуглас приїхав до Києва

Американський актор Майкл Дуглас приїхав до Києва

Оскароносний актор Майкл Дуглас відвідав Київ напередодні Саміту перших леді та джентльменів. Про це повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА. 

Голлівудський актор та посол доброї волі ООН Майкл Дуглас прибув до столиці України. Його візит відбувся напередодні Саміту перших леді та джентльменів, запланованого на 12 вересня, в якому Дуглас візьме участь.

За інформацією Управління туризму та промоцій КМДА, зірка "Основного інстинкту" та "Уолл-стріт" здійснив екскурсію історичним центром Києва.

Дуглас відвідав знакові місця української столиці, серед яких:

  • Михайлівський Золотоверхий монастир
  • Михайлівська площа
  • Парк "Володимирська гірка"
  • Оглядовий майданчик з видом на Дніпро
  • Андріївська церква на Подолі

"Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які відбувалися у Києві. Були раді стати частиною відвідин друга України", — повідомили у КМДА.

Нагадаємо, колишній прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте офіційно вступить на посаду генерального секретаря НАТО вже 1 жовтня. Церемонія передачі повноважень відбудеться у штаб-квартирі Альянсу, починаючи з 09:00 за місцевим часом.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив про непохитну позицію Анкари щодо територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. На цьому він наголосив у відеозверненні до учасників четвертого саміту міжнародної Кримської платформи, пише Anadolu.

Головне