Адвокати нардепа Дубінського заявили, що його побили у СІЗО: поліція це підтвердила

Адвокати нардепа Дубінського заявили, що його побили у СІЗО: поліція це підтвердила

Адвокати народного депутата Олександра Дубінського, який є фігурантом відразу кількох кримінальних проваджень та підозрюється у державній зраді, стверджують, що їхнього підзахисного побили у Лукʼянівському СІЗО.

За словами правозахисників, Дубінського після побиття оглянули лікарі та констатували у нього множинні гематоми і підозру на перелом ребра.

Захист парламентаря звернувся до співробітників поліції через побиття. Це підтвердили у Головному управлінні Національної поліції Києва. Правоохоронці розповіли, що працівники Нацполу відправилися у СІЗО для проведення сідчих дій.

"Дійсно, до нас надходило таке повідомлення. Варто зауважити, що слідчі ізолятори не відносяться до системи Нацполіції, але за вказаною заявою на місце виїхала слідчо-оперативна група і там буде працювати", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва на 60 діб відправив під варту без права внесення застави нардепа Олександра Дубінського. Засідання суду проходило у закритому режимі, оскільки матеріали справи містять державну таємницю. Згодом Печерський райсуд також заарештував і майно нардепа

Як повідомляли "Ми-Україна", виконавчий директор StopFake Руслан Дейниченко заявив, що історії, у які був залучений народний депутат Олександр Дубінський, зіпсували відносини України та США.

Головне