У Путіна є кілька стратегічних цілей і серед них - знищення українців, - Юсов

У Путіна є кілька стратегічних цілей і серед них - знищення українців, - Юсов

Крім повного захоплення Луганської та Донецької областей України, стратегічною метою Путіна залишається знищення українців як народу, нашої державності та незалежності. Однак у нього нічого не вийде. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі "Ми-Україна".

За його словами, для української армії завжди є певні ризики по всій лінії фронту.

"Вже понад рік триває повномасштабне вторгнення, і зрозуміло, що сьогодні основним завданням залишається український Донбас. Завдання, яке Путін поставив Герасімову про те, що до кінця березня потрібно повністю окупувати і вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей, зараз намагається бути виконаним", - розповів Юсов.

Він зазначив, що хоча спроби захоплення нових територій Донбасу тривають, у росіян нічого не вийде. Невдачі у цьому їх спіткають ще з попередніх разів спроб.

"Тим не менш, загальна стратегічна мета кривавого диктатора залишається геноцидна війна проти українців, ліквідація незалежності та державності і всього українського народу. Однак жодна з цілей так званої "СВО" досі не виконана", - додав Юсов.

Водночас представник ГУР України прокоментував загрозу російських літаків А-50, які, зокрема, базуються і в Білорусі.

"Є різні модифікації цього літака, близько десятка було. Справа не в тому, скільки їх є, а здатність виробляти. Виробляти нові такі подібні літаки, які виконують завдання, станом на сьогодні здеградована промисловість російської федерації не здатна", - підсумував він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Андрій Юсов розповів, що президент рф Володимир Путін наказав захопити Донбас до кінця березня. Однак у росіян нічого не вийде.

Головне