99% членів Європейської Бізнес Асоціації відновили свою роботу в Україні, — Дерев'янко

99% членів Європейської Бізнес Асоціації відновили свою роботу в Україні, — Дерев'янко

В Україні повністю відновили роботу майже всі компанії Європейської бізнес асоціації. Про це в інтерв'ю Українському радіо повідомила виконавча директорка асоціації Анна Дерев'янко.

“За ці півтора року бізнес проходив різні етапи. 24 лютого для багатьох бізнесменів було великим шоком і цей шок тривав декілька тижнів, навіть місяць-півтора. Незважаючи на шок, люди все одно продовжували працювати. З 10 жовтня до кінця зими тривав період адаптації до відсутності нормальних умов постачання електрики. Відповідно, вже під час третьої фази бізнес навчився бути таким, що може працювати без енергетики.”, - сказала вона.

За словами Дерев'янко, на сьогоднішній момент у бізнесу є настрій продовжувати працювати в Україні. 

Як повідомлялося, Європейську бізнес асоціацію заснували 1999 року за підтримки Єврокомісії. Асоціація є організацією міжнародного бізнесу в Україні, яка об'єднує близько 900 українських та міжнародних компаній.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, господарський суд Житомирської області ухвалив рішення щодо повернення у державну власність частини магістрального нафтопродуктопроводу “Самара – Західний напрямок”.

Головне