47 ОМБр на Bradley розбила два БТР-82 разом з російською піхотою (відео)

47 ОМБр на Bradley розбила два БТР-82 разом з російською піхотою (відео)

Екіпаж БМП Bradley 47 окремої механізованої бригади в ході бойового зіткнення здійснив майстерний розгром двох ворожих БТР-82 разом з особовим складом російських окупантів.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Завдяки вчасній розвідці на дроні, українські воїни виявили ворожу техніку, що прямувала до зони відповідальності 47 Омбр. Оперативно екіпаж "Тихого" виїхав на вогневу позицію та дочекався моменту, коли противник виїхав на відкриту місцевість. 

Вдало застосувавши гармату “Бушмастер”, українські бійці підбили обидва БТР-82, ліквідувавши тим самим ворожу піхоту.

“Філігранна та професійна робота воїнів 2 механізованого батальйону 47 ОМБр. Вкотре демонструємо, що тільки сучасні технології та уміле застосування американської техніки - це суттєва перевага на полі бою”, - написали в Генштабі. 

Довідка.

БМП Bradley  - це американська броньована транспортна машина, спеціально розроблена для підтримки піхоти на полі бою. Вона обладнана важкими збройними системами, включаючи автоматичну гармату та ракетну установку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, арешт колишнього командувача 58-ї загальновійськової армії генерал-майора Івана Попова за корупцію свідчить про використання таких звинувачень в армії рф для усунення нелояльних осіб

Головне