46% українців вважають, що взимку ситуація на фронті покращиться, – соцопитування "Рейтинг"

46% українців вважають, що взимку ситуація на фронті покращиться, – соцопитування

Близько 46% українців вважають, що взимку ситуація на фронті покращиться. Про це повідомляють у соцопитуванні "Рейтинг".

Майже половина (46%) українців очікують, що взимку ситуації на фронті покращиться, водночас 34% опитаних переконані, що погіршиться стан економіки. 

За їхніми даними, молодь залишається більш критичною – у покращення вірить 38%, тоді як серед старших людей віком 51+ у позитивний розвиток подій вірить вже 52%. 

Крім цього, майже 75% українців готувалися до можливих проблем з енергопостачанням взимку. А 74% респондентів у випадку відсутності світла протягом тижня не планують покидати своє житло.

Загалом 64% респондентів очікують відсутності змін, 16% - покращення, 17% - погіршення.  

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у четвер, 30 листопада, дав ексклюзивне інтерв'ю виданню Associated Press, в якому розповів про нову фазу російсько-української війни, контрнаступ ЗСУ, вибори в Україні та майбутнє світу у разі виграшу росії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, напередодні глава держави повідомив, що провів переговори з прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Зеленський та очільник британського уряду обговорили посилення українських військ та захист України від російських ракет.

Головне