3 ОШБр: Окупанти на Харківщині дуже хочуть відновити свої позиції

3 ОШБр: Окупанти на Харківщині дуже хочуть відновити свої позиції

Російські військові на Харківщині дуже хочуть відновити свої позиції і вибити нас зі звільненого плацдарму. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив командир підрозділу "Терра" Третьої Штурмової бригади Микола Волохов.

За його словами, бійці бригади вже вибили у ворога з-під ніг цей плацдарм. Тепер росіяни хочуть повернути ці території під свій контроль.

"Вони дуже активні, почали більше використовувати бронетехніку. Хоча здавалося, ми вже показали їм, що наші FPV-дрони спалять все, що приїде, але ворог ще має якусь візію, і бронетехнікою почав промацувати наші позиції. Поки що успіху не мав, і батальйонний рубіж оборони, який ми зайняли, утримується. Оборона тримається стійко - і не бачу перспектив, хоча вони дуже стараються", - розповів Волохов.

Нагадаємо, що окупанти використовують іноземних найманців у війні проти України. У так званих "м’ясних штурмаї" на Луганщині загинули двоє сирійських найманців.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти стратили мечем беззбройного українського військовополоненого з перевʼязаними скотчем руками. На мечі був напис "За Курск".

Головне