За президентства Дональда Трампа з Білого дому зникли секретні документи про російських агентів

 За президентства Дональда Трампа з Білого дому зникли секретні документи про російських агентів

За президентства Дональда Трампа з Білого дому зникли секретні документи про російських агентів. Про це з посиланням одразу на 10 джерел пише CNN.

За інформацією видання, секретна папка зникла в останні дні Трампа. В папці були розвіддані, зібрані США та їхніми союзниками по НАТО про російських агентів, інформація про збір даних щодо втручання Кремля у вибори американського президента у 2016 році, а також дані про джерела всієї цієї інформації.

Трамп наказав її привезти, щоб розсекретити низку документів, повʼязаних із розслідуванням втручання рф у вибори, попри те, що вивозити її за межі ЦРУ було заборонено. Під наглядом тодішнього керівника апарату Білого дому Марка Медоуза зробили кілька зредагованих копій, а потім папка зникла.

Міністерство юстиції так і не опублікувало розсекречені дані, попри наказ Трампа, а сама папка зникла. 

Нагадаємо, Відтепер для перебування у прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Йдеться про прикордонну смугу завширшки 5 км від лінії державного кордону. На цю територію обмежено вільний в'їзд. Також обмежено перебування, проживання в цій місцині та пересування нею.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Польщі 28-річна українка померла після пологів - прокуратура почала розслідування. Про це повідомляє видання Wyborcza.

Сталось це у шпиталі міста Кротошин. Жінка була на 32-му тижні вагітності, коли лікар запідозрив у неї токсикоз вагітності. Проте до лікарні вона звернулася лише за кілька днів - їй провели кесарів розтин 11 грудня, за два дні вона померла. Одразу після її смерті місцеві ЗМІ припустили, що сталася лікарська помилка, наразі проводиться розслідування.

 

Головне