В Україні зростає інтенсивність бойових дій - Боррель

 В Україні зростає інтенсивність бойових дій - Боррель

Попри суттєві санкції Європейського союзу проти Росії, які значно послабили її військову машину, війна проти України триває. Про це він повідомили під час виступу на транспортному інвестиційному форумі ЄС.

Високий представник Євросоюза під час виступу на транспортному інвестиційному форумі ЄС - Центральна Азія зазначив, що санкції проти росії значно послабили її військову машину. Продовження підтримки України є найкращим способом забезпечити мир і безпеку у світі.

"Але все одно війна триває. І, якщо можна так сказати, інтенсивність бойових дій зростає, і ми не бачимо світла в кінці тунелю", - додав Боррель.

Для захисту принципів Євросоюз запровадив суттєві санкції проти рф, які значно послабили її військову машину.

Нагадаємо, російське окупаційне військо продовжує зазнати суттєвих втрат у смузі відповідальності ОСУВ "Таврія", який охоплює Авдіївський, Мар'їнський, Шахтарський та Запорізький напрямки. Лише за минулу доби Сили оборони України знищили тут 567 окупантів та майже 40 одиниць техніки, не включаючи до розрахунку збиті безпілотники. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, отримання Україною авіаційних ракет класу "повітря-поверхня" великої дальності Taurus від ФРН дало б змогу Силам оборони наростити здатність ураження високозахищених та заглиблених цілей ворога. На цьому в ефірі марафону "Єдині новини" наголосив речник командування Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат.

Головне