В Україні збільшилась кількість вакансій - експерт з працевлаштування

 В Україні збільшилась кількість вакансій - експерт з працевлаштування

В Україні збільшилась кількість вакансії, адже бізнеси починають оживати в осінньо-зимовий період. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомила експертка з працевлаштування Валентина Бардадим.

За словами Валентини Бардадим, найбільша кількість вакансій з початку великої війни була розміщена на відповідних ресурсах на початку осені 2023 року.

"Найбільш активні" регіони – Київ, Львівська, Одеська області та Дніпро.

Недостача працівників все одно спостерігається.

Найбільшу кількість вакансій можна спостерігати у галузі продажів, логістики, сільського господарства, медицини.

Наразі ситуація з віковим цензом нівелюється. Компанії більшу увагу звератють на досвід.

Нагадаємо, у Чернівецькій області наразі немає підстав для запровадження карантину через зростання кількості захворівших на ГРВІ.

Про це заявив завідувач епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних хвороб ДУ "Чернівецький обласний центр" Юрій Падурару в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, на початку епідемічного сезону в регіоні щотижнево реєструвалось перевищення епідемічного порогу. Показники до 48-го тижня оцінювались як середньої інтенсивності.

Як писали "Ми-Україна" раніше, група сенаторів-представників Республіканської партії закликала Білий дім запровадити тимчасову заборону на поїздки між США та Китаєм. Їх стурбував стрімкий стрибок захворюваності на респіраторні хвороби, який в КНР спостерігається останніми тижнями.

 

 

 

Головне