В Києві вже 18 постраждалих внаслідок обстрілу - Кличко

 В Києві вже 18 постраждалих внаслідок обстрілу - Кличко

У Святошинському районі через ракетну атаку рф ще за однією адресою горить квартира. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Мер столиці повідомив, що 13 людей госпіталізували, серед них троє дітей. Одному 13-річному хлопцю та чотирьом дорослим постраждалим медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу.

Також перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі "Радіо Свобода" заявив, що на столицю летіли близько 20 ракет. Їх всі вразили сили ППО, а руйнування спричинили падіння уламків.

Нагадаємо, в МВС підбили підсумки ракетної атаки по Україні станом на 08:45 - п'ять людей загинули, 40 постраждали. Про це повідомили у пресслужбі.

В Києві внаслідок ракетного удару виникли пожежи в Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі цивільні. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо 23 січня двічі било по Харкову ракетами, при цьому повторний удар був здійснений тоді, коли на місце влучань прибули правоохоронці та надзвичайники. 

Як розповів начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, під час другої серії обстрілів росіяни гатили по тих самих локаціях, що і першого разу. На момент повторного удару там працювали співробітники ДСНС та Нацполіції. Є поранені та загиблі цивільні, травмувань зокрема зазнали поліцейські, долучені до розбирання завалів.

 

Головне