Українські артилеристи знищили бронегрупу окупантів під Мар'їнкою (відео)

 Українські артилеристи знищили бронегрупу окупантів під Мар'їнкою (відео)

Російські окупаційні війська здійснили чергову спробу штурму на Марʼїнському напрямку. Українські захисники вдало відбили атаку окупантів, ліквідувавши три одиниці бойової техніки.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі. 

Українські прикордонники разом з десантниками зупинили чергову спробу російського штурму на Марʼїнському напрямку. Рух бронегрупи окупантів виявила аеророзвідка ДПСУ.

Аеророзвідка ДПСУ зафіксувала рух бронегрупи окупантів, а артилерія десантно-штурмових військ знищила їх.

Внаслідок контратаки танк і БМП окупантів ліквідували. ДШВ знищили панцерник, який проводив атаки по українських позиціях.

Нагадаємо, окупанти з безпілотника атакував "пункт незламності" у Новобериславі на Херсонщині. Внаслідок удару люди не постраждали.

Через скидання вибухівки пошкоджено приміщення "пункту незламності" та поштову машину.

Як писали "Ми-Україна" раніше,  протягом останньої доби, 7 листопада, російські війська здійснили обстріли в більш ніж 20 населених пунктах на території Харківської області. Унаслідок обстрілу в Куп'янську-Вузловому загинув цивільний мешканець.

Обстріли були спрямовані на села та міста в Куп'янському, Чугуївському та Ізюмському районах Харківської області.

Синєгубов також повідомив, що в місті Куп'янськ-Вузловий ворог провів інтенсивний обстріл, в ході якого використовував системи ракетного залпового вогню "Ураган". Цей обстріл призвів до загибелі чоловіка 1966 року народження.

Головне