Україна повернула вісьмох дітей з окупації, — Офіс президента

 Україна повернула вісьмох дітей з окупації, — Офіс президента

Україна повернула вісьмох дітей з окупації. Про це повідомили у Офісі президента. 

"Четверо дівчаток і четверо хлопців віком від 8 до 18 років вже скоро возз’єднаються зі своїми родинами та зустрінуть свята в обіймах своїх близьких на Батьківщині", — повідомив очільник ОП Андрій Єрмак.

Єрмак висловив подяку Державі Катар та ЮНІСЕФ.

Дітей повернули в результаті ефективної взаємодії команди Офісу та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця у рамках плану дій Президента України Bring Kids Back UA.

Нагадаємо, у Києві відкрили пам'ятник герою України Олександру Мацієвському. 

Скульптура, яка є майже точною копією солдата, встановили на території Київської фортеці. Сам монумент створили за рахунок меценатів та благодійних фондів.

На відкритті пам'ятника також була присутня мати загиблого захисника України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній народний депутат України Ілля Кива помер. Його тіло виявили у будинку в Московській області, повідомляють росЗМІ.

У російських пабліках пишуть, що ще сьогодні вранці Кива був живий та публікував у своєму Telegram-каналі дописи. Нині ж мережею активно шириться інформація про його смерть. Також зазначається, що "закривавлене тіло Іллі Ківи виявили лежачим на снігу на території паркової зони готелю "Велич" Country Club". На правій скроні у нього нібито була різана рана, на лівій частині обличчя - гематома.

 

 

Головне