У Криму зазнали атак військова частина та центр космічного зв’язку Повітряних сил рф

 У Криму зазнали атак військова частина та центр космічного зв’язку Повітряних сил рф

У Криму зазнали атак військова частина та центр космічного зв’язку Повітряних сил рф. Про це повідомили в ASTRA.

Російське видання з посиланням на джерела повідомило, що зафіксували удар по військовій частині 28735 ПУ ФСБ, яка розташована біля Алушти. Було як мінімум 3 прильоти БПЛА, відомо про одного пораненого та пошкодження антени супутникового зв’язку.

Наступна атака була здійснена нібито ракетами по Центру далекого космічного зв'язку в селі Вітіно Сакського району. Там зафіксували щонайменше 2 прильоти, пошкоджено 1 одиницю військової техніки. Постраждалих немає.

Повідомляють про поранення співробітника прикордонного управління ФСБ й пошкодження антени супутникового зв’язку.

Нагадаємо, вручення повісток 18-річним хлопцям не означає відправку на фронт, але їм доведеться прийти в територіальний центр комплектування на соціальної підтримки.

Про це заявив начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в інтерв'ю РБК-Україна. За його словами, на військовий облік юнаки мають стати ще в 17 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Литва передала Україні нову партію військової допомоги. Про це інформує Міноборони балтійської країни.

Відомо, що уряд Литви передав українським захисникам необхідне польове обладнання та десятки тисяч одиниць сухих пайків.

 

Головне