У Києві з 4-го січня запрацюють пункти прийому новорічних ялинок для екологічної утилізації, – КМДА

 У Києві з 4-го січня запрацюють пункти прийому новорічних ялинок для екологічної утилізації, – КМДА

У Києві з 4-го січня запрацюють пункти прийому новорічних ялинок для екологічної утилізації. Про це повідомили у КМДА.

В Києві працюватимуть 44 пункти прийому новорічних дерев.

Такі пункти розташовуватимуться в парках і скверах столиці, а також на території комунальних підприємств з утримання зелених насаджень та лісопаркових господарств.

Віддаючи дерева на екологічну утилізацію, кияни можуть забезпечити їм "друге життя" і допомогти навколишньому середовищу.

 З картою пунктів прийому новорічних дерев можна ознайомитися на сайті комунального об’єднання.

Нагадаємо, цього року міські ради 17 обласних центрів України витратили на декорації та ялинки до новорічних свят 62 тис. гривень. Про це повідомив рух "Чесно" з посиланням на відповіді міськрад на запити.

Як зазначається, нещодавно у соціальних мережах поширився фейк про начебто 609 млн гривень, які виділили з бюджетів міст. Вони, яки пишуть у мережі, нібито пішли на закупівлю ялинок та новорічних декорацій до зимових свят.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уряд змінив програму кредитування бізнесу через домовленості з МВФ. Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

Тепер за вимогою Міжнародного валютного фонду МВФ встановив для України 12 додаткових вимог для подальшої підтримки програму «5-7-9%» сфокусують виключно на мікро, малих та середніх підприємствах.

 

Головне