У ДБР підтвердили, що Дмитрук незаконно перетнув кордон на Одещині та потрапив у Молдову

 У ДБР підтвердили, що Дмитрук незаконно перетнув кордон на Одещині та потрапив у Молдову

Радниця із комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян підтвердила в ефірі національного телемарафону інформацію про незаконний виїзд народного депутата Артема Дмитрука з Одеської області до Молдови.

"Факт нелегального перетину державного кордону чинним народним депутатом вже встановлено. Підтверджуємо, що він дійсно потрапив до Молдови через кордон на Одещині", — заявила Сапьян.

ДБР наразі збирає доказову базу для можливого оголошення підозри Дмитруку та іншим особам, які могли бути причетні до цього інциденту. Про офіційне повідомлення про підозру в незаконному перетині кордону поки не йдеться.

"Ці факти вже встановлені. Якщо говорити про підозру щодо незаконного перетину кордону і депутату безпосередньо, і іншим особам, які, можливо, були причетні до цього правопорушення, поки що зарано, – повідомила речниця відомства Тетяна Сапьян.

Нагадаємо, на Київщині внаслідок російської масованої атаки постраждали троє людей, серед яких п'ятимісячна дитина. Відповідні дані озвучили в Нацполіції.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна зазнала одного з наймасштабніших комбінованих ударів з боку росії. Президент Володимир Зеленський повідомив, що агресор випустив понад сотню ракет різних типів та близько сотні дронів "Шахед".

Головне