У чергах знову понад 2000 вантажівок: польські фермери продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні

 У чергах знову понад 2000 вантажівок: польські фермери продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні

У чергах на кордоні знову понад 2000 вантажівок, польські фермери продовжують блокувати три пункти пропуску. Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Речник ДПСУ Андрій Демченко зазначив, що поляки пропускають по кілька вантажівок на годину або взагалі обмежують рух. Блокуються КПП "Ягодин", "Рава-Руська" та "Угринів".

За словами Демченка, станом на ранок понеділка на цих трьох заблокованих напрямках в чергах на території Польщі загалом перебуває понад 600 вантажівок, 350 з яких – навпроти "Ягодина". Крім того, зберігаються черги на раніше розблокованих напрямках пунктів пропуску "Краківець" та "Шегині": 1000 та 700 вантажівок відповідно.

За добу він може пропускати 1200-1400 вантажівок. Натомість в бік України за минулу добу проїхало лише 70 вантажних транспортних засобів.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу Сіверська Донецької області загинули чотири людини. Про це повідомив глава Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська вдарили ракетою по центру Слов’янська на Донеччині, пошкоджено дві багатоповерхівки. Про це повідомив керівника міської адміністрації Вадим Лях.

Головне