Сирський відвідав позиції на Бахмутському напрямку: говорили про плани ворога та маневри

 Сирський відвідав позиції на Бахмутському напрямку: говорили про плани ворога та маневри

Сирський відвідав позиції на Бахмутському напрямку, там говорили про плани ворога та маневри. Про це повідомила пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

Командувач заслухав командирів бригади щодо актуальних обстановок, перевірки ефективності вогневого ушкодження та відзначив нові способи підвищення вогневих успіхів наших військ. Також обговорили ймовірну тактику дій противника та спланували сценарії відсічі агресора.

Сирський прийняв низку рішень щодо зосередження основних зусиль на загрозливих напрямках та застосування маневру вогневими засобами. Ключовий пріоритет у цьому - збереження життя наших воїнів та мінімізація втрат.

За підсумками нарад з метою розв'язання проблемних питань, критично важливих для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил і засобів.

Нагадаємо, російська армія не полишає ідеї заблокувати місто Куп'янськ та перекидає на цей напрямок додаткові резерви на заміну втраченому особовому складу. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів керівник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо продовжує стирати Авдіївку з лиця землі цілодобовими авіабомбовими ударами та обстрілами. У місті давно немає цілих будівель, які могли б слугувати місцевим надійним укриттям від атак ворога, розповів в ефірі "Ми-Україна" голова Авдіївської МВА Віталій Барабаш. 

Головне