Розгляд нового закону про мобілізацію почали у комітеті, - Давид Арахамія

 Розгляд нового закону про мобілізацію почали у комітеті, - Давид Арахамія

Профільний комітет Верховної Ради розпочав розгляд нового законопроєкту про мобілізацію. Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Голова фракції "Слуга народу" зазначив, що обговорення разом з командуванням ЗСУ та представниками Міноборони буде тривати декілька днів.

"У депутатів від виборців є багато питань стосовно мобілізації, для відповідей на комітет приїхали Залужний, Шаптала та міністр Умеров. Буду повідомляти про хід розгляду законопроекта в комітеті", - написав нардеп.

Нагадаємо, начальник служби зв'язків з громадскістю Володимир Фітьо у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" розповів про ситуацію поблизу Богданівки та розповів плати російської армії.

Українські захисники відбивають ворожі атаки біля Богданівки. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, за минулу добу, 3 січня, окупанти завдали понад 1000 обстрілів на трьох напрямках та намагалися наступати поблизу населеного пункту Синьківка. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив начальник служби зв'язків з громадскістю Володимир Фітьо.

Минулої доби лунали обстріли на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.  Противник завдав удару з артилерії, було зафіксовано 613 обстрілів на Куп'янському та Лиманському напрямках та 449 - на Бахмутському.

На Куп'янському напрямку ЗСУ відбили три ворожі атаки. 

Головне