Росіяни обстріляли Одещину: куди влучила ворожа ракета

 Росіяни обстріляли Одещину: куди влучила ворожа ракета

Російські війська у ніч на 25 вересня атакували Одещину ракетним озброєнням. Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, попередньо Х-59/69 влучила по відкритій території в Одеському районі. 

Він розповів, що внаслідок цього відбулося загоряння сухої трави на площі 100 м2. Пожежу оперативно ліквідували.

Уламками пошкоджено дві вантажівки, що рухалися поруч. Загиблих та постраждалих немає. Правоохоронці фіксують наслідки атаки.

Загалом у ніч проти 25 вересня росіяни атакували Україну ракетами різних типів і безпілотниками. Зокрема по Одещині ворог випустив чотири Х-59/69. з акваторії Чорного моря. Харківщину росіяни атакували одною керованою С-300 та трьома ракетами невстановленого типу. Крім того, рф випустила по Україні 32 ударні дрони типу Shahed.  Сили ППО знищили чотири керовані авіаційні ракети та 28 дронів. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, 24 вересня ввечері окупанти вкотре завдали удару по Запоріжжю, випустивши чотири авіабомби (КАБ). Атака призвела до руйнувань на території міського кладовища та в приватному секторі. Вибухова хвиля та уламки пошкодили житлові будинки, гаражі та господарські споруди.

Головне