Помилкою було б вважати, що росія зупиниться на Донбасі та в Криму - Макрон

 Помилкою було б вважати, що росія зупиниться на Донбасі та в Криму - Макрон

Президент Франції Емманюель Макрон наголосив, що Росія у своїх загарбницьких намірах не зупиниться на українських Донбасі та Криму. Про це повідомляє видання Reuters.

Саме так президент Франції відреагував на заяви Кремля, що росія перебуває в стані війни через допомогу західних країн Україні. На думку Еммануеля Макрона, не треба думати, що рф здатна обмежити свою агресію виключно Кримом та Донбасом.

"Використовуючи цей термін, ми також відкриваємо невизначеність щодо військових цілей рф", - додав французький президент.

Це починалося як "спеціальна військова операція", але щойно там утворилася ця компашка, коли колективний Захід став учасником цього на боці України, для нас це вже стало війною. Я в цьому переконаний, — заявив він.

Нагадаємо, українські захисники протягом доби на Оріхівському та Херсонському напрямках завдали російським загарбникам суттєвих втрат в особовому складі та техніці. Про це повідомили Сил оборони півдня України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Мелітополі ГУР разом з місцевим рухом опору знищили окупантів та їхню техніку. Про це повідомили в пресслужбі.

22 березня на території тимчасово окупованого Мелітополя пролунало два вибухи.

Головне