План перемоги, пакет підтримки на 8 млрд доларів та двопартійна підтримка - Зеленський про підсумки візиту до США

 План перемоги, пакет підтримки на 8 млрд доларів та двопартійна підтримка - Зеленський про підсумки візиту до США

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки свого візиту до США, відзначивши ключові досягнення та домовленості. Про це він повідомив у соцмерераж.

Головним результатом стало анонсування нового пакету підтримки України на суму 8 мільярдів доларів. За словами Зеленського, цей пакет є не лише найбільшим за весь час, але й передбачає постачання нової зброї для фронту, систем протиповітряної оборони для українських міст та розширення програми підготовки пілотів на винищувачах F-16.

"Я представив План перемоги, і ми домовились про його обговорення з союзниками найближчим часом у форматі "Рамштайну" в Німеччині. Жовтень стане місяцем важливих рішень," - наголосив український лідер.

Зеленський також висловив вдячність Конгресу США за стабільну двопартійну підтримку України. "Дякую за бажання допомогти нам виграти. Сенатори, члени Палати представників – всі розуміють, як багато ми можемо досягти разом," - підкреслив Президент.

"Я представив План перемоги, і ми домовились, що вже незабаром у Німеччині у форматі "Рамштайну" обговоримо наші кроки разом із союзниками. Жовтень – час рішень. Дякую Конгресу США за незмінну двопартійну підтримку і бажання нам допомогти – допомогти виграти. Сенатори, члени Палати представників – всі, хто бачить, як багато можемо зробити разом", - зазначив Володимир Зеленський.

Візит Зеленського до США продемонстрував міцність українсько-американського партнерства та готовність Сполучених Штатів продовжувати всебічну підтримку України у її боротьбі за незалежність та територіальну цілісність.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський зміг передати план перемоги як президенту США Джо Байдену - так і обом кандидатам у президенти. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Президента України Сергій Никифоров, підбиваючи підсумки візиту Володимира Зеленського до Сполучених Штатів.

Головне