На Київщині побудують сучасний реабілітаційний центр

 На Київщині побудують сучасний реабілітаційний центр

Фонд американського бізнесмена і мецената Делла Лоя Хансена та Київська ОВА будуть спільно працювати над відбудовою регіону. Про це повідомили на сайті Київської ОВА.

Спільну роботу з розробки концепції госпіталю пророблять Київська ОВА та американський благодійний фонд Хансена. До роботи планується залучити "міжнародну коаліцію архітекторів та інженерів медичних будівель".

"Заклад стане стандартом для майбутніх реабілітаційних центрів як в Україні, так і в інших країнах світу, які постраждали від війни. Цей сучасний центр задовольнить як фізичні, так і психологічні потреби", – заявив очільник ОВА Руслан Кравченко.

Також благодійний фонд "Місія Хансена в Україні" разом із зовнішніми фінансовими партнерами та у тісній співпраці з КОВА планує відбудувати 10 шкіл, які були зруйновані внаслідок повномасштабного російського вторгнення. Завдяки цьому до навчання зможуть повернутися 10 тисяч школярів.

На кожний отриманий сертифікат "єВідновлення" фонд надасть додатково до 30 тис. доларів. Також планується розширити програму на  квартири. Зокрема, 77 малозабезпечених родин, які мають сертифікати "єВідновлення" на придбання нових осель, отримають дофінансування на купівлю сучасних квартир з ремонтом у Софіївській Борщагівці. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні запрацювала Єдина ветеранська гаряча лінія. Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Головне