На Херсонщині чоловік наїхав автомобілем на вибухівку та отримав контузію

 На Херсонщині чоловік наїхав автомобілем на вибухівку та отримав контузію

У Бериславі Херсонської області стався небезпечний інцидент: місцевий житель постраждав внаслідок наїзду автомобілем на вибуховий пристрій. Про це повідомила пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА).

Подія сталася ввечері 14 жовтня. Постраждалий - 57-річний чоловік, мешканець Берислава. Автомобіль потерпілого наїхав на невідомий вибуховий предмет.

Внаслідок вибуху водій отримав вибухову травму та контузію. За інформацією ОВА, потерпілий звернувся до місцевої лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу.

"57-річний чоловік наїхав автомобілем на невідомий вибуховий предмет, через що він дістав вибухову травму і контузію", - уточнили в ОВА.

Нагадаємо, російські війська здійснили масштабну атаку на територію України, використовуючи безпілотники та ракети різних типів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби на фронті відбулося 198 бойових зіткнень між українськими та російськими військами, найактивніші бої точилися на Курахівському, Покровському та Лиманському напрямках. 

Головне