Кива, Татарський та Прилєпін віддали "кармічні борги" перед Україною - Малюк

 Кива, Татарський та Прилєпін віддали

Зрадник Кива, пропагандисти й воєнні злочинці Татарський, Прилєпін та інші віддають кармічні борги перед українським народом. Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Малюк.

Голова СБУ розповів подробиці про ліквідацію або замахи на зрадників України та російських військових злочинців.

"Вони віддають кармічні борги перед українським народом. Жодним чином офіційно ми цього визнавати не будемо, але розповім окремі деталі", - зазначив він.

Так, Киву ліквідували двома пострілами в груди та контрольним в голову з пістолету калібром 9×19 мм за місцем його проживання. Пропагандиста та вбивцю Владлена Татарського, так званого голову "МВС ЛНР" Ігоря Корнета та так званого генпрокурора "ЛНР" Сергія Горенка карма наздогнала у вигляді вибухівки. А російський пропагандист та військовий злочинець Захар Прилєпін підірвався на протитанковій міні.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення, Служба безпеки України  посилила напрям контррозвідки, щоб "переграти" російські спецслужби. Про це повідомив голова відомства Василь Малюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна і Данія підписали меморандум про співпрацю в сфері оборонних закупівель. Про це повідомило Міноборони України.

Головне