Еліна Світоліна через травму спини покинула Australian Open

 Еліна Світоліна через травму спини покинула Australian Open

Еліна Світоліна знялася з матчу четвертого кола на Australian Open-2024 через травму спини. Про це повідомила пресслужба.

Українська тенісистка не змогла дограти матч проти чешки Лінди Носкової. Світоліна програла три гейми, а потім зі сльозами на очах знялася з гри. Причиною став сильний біль у спині.

Таким чином Лінда Носкова отримала перемогу і стала наступною суперницею українки Даяни Ястремської, яка в ⅛ перемогла екс-першу ракетку світу Вікторію Азаренко.

Після паузи Світоліна програла наступний гейм і з рахунком 0:3 достроково завершила матч.

Нагадаємо, українська тенісистка Єлизавета Котляр, якій 16 років, потиснула руку своїй суперниці з росії Владі Мінчєвій після матчу на турнірі Australian Open.

Про це повідомила Федерація тенісу України з посилання на слова батька дівчини. Як зазначається, на початку змагань Єлизавета Котляр грала проти Влади Мінчєвої. Остання виступає під нейтральним прапором на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну. У результаті українка програла своїй суперниці з рахунком 2:6, 4:6.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у суботу, 20 січня, українська тенісистка Еліна Світоліна також пройшла в ⅛ фіналу турніру Australian Open, який проходить у Мельбурні (Австралія).

 

Головне