Дональда Трампа назвали найгіршим президентом США за всю історію

 Дональда Трампа назвали найгіршим президентом США за всю історію

У США визначили найгіршого президента в історії країни. Чинний президент США Джо Байден наразі посідає 14 місце в рейтингу. Про це повідомиди за результаиами опитування Presidential Greatness Project.

Результати опублікував на своєму сайті професор політичних наук Університету Г’юсторна Брендон Роттінгаус.

Зазначається, що це дослідження фіксує ставлення наукової спільноти США до президентів країни. Респондентам пропонували оцінити велич лідерів США. У результаті у Трампа - останнє місце. 

"Основна мета цього опитування полягала у створенні рейтингу президентської величі, що охоплює всіх (американських – ред.) президентів від Джорджа Вашингтона до Джо Байдена", – йдеться в документі з результатами дослідження.

Респонденти оцінили відчуття щодо величі кожного президента за шкалою від 0 до 100, де 0 – це повний провал президентства, 50 – середній показник, а 100 – найбільший. 

Нагадаємо, у засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа залишився останній шанс відвернути свою екстрадицію з Великої Британії до США, де йому за сукупністю звинувачень загрожує 175 років за ґратами. У вівторок, 20 лютого, Високий суд Лондона розпочне розгляд його вирішальної апеляції, пише Reuters. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишньому заступнику секретаря Ради національної безпеки та оборони України Володимиру Сівковичу повідомили про підозру в державній зраді. Про це повідомили у відомстві.

Головне