До Києва прибув новий прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск

 До Києва прибув новий прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск

Уранці понеділка, 22 січня, очільник польського уряду Дональд Туск вперше з моменту його призначення на посаду прем'єр-міністра прибув до України. Про це повідомила канцелярія прем'єра Польщі.

Канцелярія прем’єра повідомила, що він зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

Планують обговорити дві теми: ембарго Польщі на імпорт української сільгосппродукції; блокування кордону польськими перевізниками.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про історично населені українцями території російської федерації"

Як зазначив глава держави у своєму зверненні з нагоди Дня Соборності, цей документ дозволить повернути правду про історичне минуле.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні запровадять інститут множинного громадянства. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні з нагоди Дня Соборності.

Глава держави наголосив, що сьогодні внесе у Верховну Раду законопроєкт, який дозволить ухвалити зміни до законодавства та запровадити в Україні відповідний інститут.

 

Головне