"АТЕШ": Окупанти перекинули до Криму танковий батальйон

Російські загарбники перекинули до Євпаторії танковий батальйон для посилення свого кримського угруповання. Про це повідомляє пресслужба партизанський рух "АТЕШ".

"Росіяни готуються до оборони Криму. Так, за нашою інформацією, до Євпаторії нещодавно прибуло близько 31-го танка, що говорить нам про перекидання цілого танкового батальйону", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що партизану вдалося вступити в комунікацію з одним із офіцерів російського підрозділу. Під час розмови було зрозуміло, що танковий батальйон перекинутий на територію Криму в рамках посилення кримського угруповання.

Нагадаємо, що командування Збройних Сил рф готується до відбиття можливих диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) з боку України в тимчасово окупованому Криму. Для цього противник посилює оборонні заходи вздовж берегової лінії та укріплює системи протиповітряної оборони у Севастополі.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як писали "Ми-Україна" раніше, в тимчасово окупованій Каховці Херсонської області російська армія обстріляла виборчу дільницю, на якій "переобирають" російського диктатора Володимира Путіна.

Головне