Шмигаль: Цьогоріч та наступного року усі державні та соцплатежі виплачуватимуться у повному обсязі

Шмигаль: Цьогоріч та наступного року усі державні та соцплатежі виплачуватимуться у повному обсязі

Україна матиме кошти на всі соціальні та бюджетні виплати до кінця поточного року, а також і в наступному році. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Йдеться про виплати зарплат, пенсій, субсидії та інші соціальні платежі.

"Ми всі знаємо, що кожна гривня українського бюджету, зібрана в Україні, витрачається для наших Збройних сил, для нашої оборони. Ні на які інші цілі ми не тратимо гроші, зібрані від українського бізнесу в Україні. Всі виплати соціальні, всі виплати бюджеті відбуваються завдяки підтримці наших партнерів, завдяки тим програмам, які ми сьогодні вже обговорювали. 

І хочу підкреслити, що і цього року, і вже ми бачимо чітко - наступного року - ми виплачували, виплачуємо і будемо виплачувати в повному обсязі всі соціальні платежі, пенсії, субсидії. Всі кошти, які ми маємо платити українцям і українкам як уряд, будуть виплачуватися в повному обсязі і в цьому, і в наступному році. Ми вже в цьому маємо впевненість завдяки міжнародним дипломатичним домовленостям, які вдалося підсумувати в червні місяці", - наголосив очільник уряду України.

Як повідомляли "Ми-Україна", США готові надати Україні кредит розміром приблизно 50 мільярдів доларів, який буде погашений коштом прибутків від заморожених російських активів.

Головне