Федоров: На Бердянському аеродромі було знищено велику кількість гвинтокрилів ворога

Федоров: На Бердянському аеродромі було знищено велику кількість гвинтокрилів ворога

На Бердянському аеродромі було знищено велику кількість російських гвинтокрилів, які були великою загрозою для Сил оборони. Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі "Ми-Україна".

“Вчора також вибухало, зокрема, на території аеродрому. Ворог розуміє, що немає у нього глибокого тилу на території Запорізької області”, - зазначив він. 

За словами Федорова, російські загарбники продовжують переміщувати своє важке озброєння і розосереджувати його. 

Крім того, окупанти почали розміщуватися на території Азовського узбережжя, а саме на території Генічеська, Кирилівки та Приазовська - саме там знаходяться найбільші тренувальні бази росіян на ТОТ. Одна з них знаходиться на території між Бердянськом і Маріуполем.

Нагадаємо, що окупанти посилили заходи для залякування жителів тимчасово окупованого Мелітополя. Росіяни забирають прилади для супутникового телебачення в українців, щоб позбавити їх доступу до об’єктивної інформації.

Як повідомляли "Ми-Україна", в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” найбільш активні бойові дії тривають на Лимано-Куп'янському напрямку. Російське військове керівництво постійно перекидає туди резерви, проте це все одно не дає противнику досягти там успіху.

Головне