Ось так треба ставити перед вибором США

Ось так треба ставити перед вибором США

Байден готовий негайно підписати закони про допомогу Україні, щойно їх ухвалять Конгрес і Сенат.
Ну, ось бачите як треба з партнерами розмовляти. Тільки почали виносити нафтогазовий комплекс росії, так одразу напрямок думки у Вашингтоні почав рухатись у конструктивному напрямку і ця двопартійна свистопляска починає закінчуватись.

Якщо ухвалять, то думаю, що американські компанії можуть тимчасово експортувати казахську нафту через Новоросійськ. Але нехай ворушаться швидче і тиснуть, щоб зброї було більше. А то у України терпець не гумовий.

Але все що російське видобувається, то нафтогони повинні зникнути. Те саме стосується газу.
Треба ставити США перед вибором вирішення маленької проблеми ( перемога України, кордони 91-року, списання боргів, прийняття в НАТО тощо ), або вирішенням великої проблеми ( спроба зібрати ядерну, хімічну, бактеріологічну зброю на уламках росії, що можливо після знищення системи нафтофгазу там). По іншому там не дійде і далі будуть гратися з нами.

Так робив Ізраіль у 73 році. Коли поставив перед вибором США: або "велика проблема" (ядерна війна на Близькому сході) або маленька проблема ( допомога Ізраілю). Роль ядерної зброї у нас грає наша зброя і перспектива знищення нафто та газогонів з подальшим розпадом економіки росії.

По Китаю така сама ситуація. Вони повинні згадати поради Конфуція "Будемо "випиндючуватися" - українці вирубять нам газ та нафту з росії". Тоді і там думка буде рухатись у правильному напрямку.

Але для цього потрібно власна зброя. Багато зброї. Вірити нікому не можна. Можна вірити тільки в себе, свою Армію та свій народ.

Тарас Загородній, керуючий партнер “Національної антикризової групи”

Головне