Перегляд: Публікації

20 жовтня громадяни Молдови голосували на виборах президента та конституційному референдумі щодо євроінтеграції. Що означають попередні результати волевиявлення та які у них ризики?

Детальніше

За законом про бюджет-2025 соціальні стандарти переглядати не збираються, прожитковий мінімум та мінімальна зарплата, від яких залежить велика кількість пенсійних виплат, хочуть заморозити. Проте це не означає, що для нинішніх та майбутніх пенсіонерів наступний рік буде без змін.

Детальніше

За три тижні, 5 листопада, у США обиратимуть президента, віце-президента та конгресменів. За результатами виборів в Америці стежить увесь світ. Що нам треба знати про незвичну систему?

Детальніше

13 жовтня відбувся успішний випробувальний політ гігантської ракети Starship. Ракета-носій вперше повернулась на стартовий майданчик. Це крок до її повного та швидкого повторного використання та  до нової висадки людей на Місяць.

Детальніше

10 жовтня Верховна Рада ухвалила у другому читанні ресурсний законопроєкт 11416-д про суттєве підвищення податків, у першу чергу – військового збору. Що саме зміниться для платників податків?

Детальніше

В жовтні ціла низка змін відбулась в порядку бронювання, призові під час мобілізації та її умовах. Розбираємось, що про них треба знати.

Детальніше