Тайвань інвестує майже 2 млн доларів у лікування опіків в Україні

Тайвань інвестує майже 2 млн доларів у лікування опіків в Україні

Тайвань інвестує майже 2 мільйони доларів у лікування опіків в Україні. Кошти виділили на реалізацію міжнародного проєкту "Medical aid for burns". Про це повідомляє Львівська міська рада. 

Цей проєкт покликаний покращити якість надання медичної допомоги пацієнтам з опіками в Україні.

Перше медоб’єднання Львова та благодійний фонд "Християнська медична асоціація" підписали меморандум про співпрацю. 

До проєкту наразі долучені опікові відділення Львова, Києва, Вінниці. У Львові це два заклади Першого медоб’єднання – лікарня святого Миколая та лікарня святого Луки.

"В Першому медоб'єднанні є два великих опікових відділення – доросле і дитяче. Вони приймають людей з опіками з цілої України. Йдеться про надважких пацієнтів, тому для них потрібно створювати найкращі умови, щоб люди змогли вилікуватись і повернутись до життя", – розповів Олег Самчук, генеральний директор ТМО1.

Нагадаємо, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн не виключила, що заборона роботи китайської соцмережі TikTok у Європейському Союзі є можливим сценарієм.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські військовослужбовці декілька разів атакували Нікопольський район Дніпропетровщини. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Головне