Росіяни вночі атакували Україну безпілотниками: як відпрацювала ППО

Росіяни вночі атакували Україну безпілотниками: як відпрацювала ППО

Російські окупанти у ніч на 6 травня здійснили напад на Україну з північного напрямку за допомогою 13 ударних безпілотних літальних апаратів типу Shahed-131/136. Силам ППО вдалося збити 12 з них.

Цю інформацію надало Командування Повітряних сил ЗСУ 6 травня.

Російські війська випустили ударні дрони на територію України з Курської області. Унаслідок акції бойових дій, мобільні вогневі групи Збройних сил України знищили 12 російських ударних безпілотників у Сумській області.

Під час атаки були зафіксовані перебої з електропостачанням у Лебедині, Білопіллі та Охтирці. Крім того, частково відсутнє водопостачання у Сумах.

У Сумській обласній адміністрації зазначили, що ведуться відновлювальні роботи на постраждалих об'єктах після авіаційного удару проти енергетичних об'єктів у Сумщині.

Через масовану атаку "шахедів" на Суми, об'єкти критичної інфраструктури міста переводять на резервне живлення

Водопостачання та лікарні будуть забезпечені резервним живленням в повному обсязі. Також в місті розгортаються пункти незламності.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вдарили по Куп’янському району, в результаті загинула літня жінка, її тіло дістали з-під завалів.

Головне